Lako izaberite svoje funkcije.

Mnogo dugmadi ili samo jedno - vi odlučujete.

U samo nekoliko koraka, Touch Pure Flex se može individualno konfigurisati za vaše lične potrebe. Od funkcionalnosti, boje, izgleda, ikona i oznaka, svaki Touch Pure Flex je savršeno napravljen da odgovara tačnim zahtevima vašeg projekta.

Plug & Play

Touch Pure Flex je proizveden za vas, unapred konfigurisan tačno prema vašim potrebama i isporučen spreman za upotrebu. Uz korišćenje jedinstvenog ID-a konfiguracije koji sadrži vaša podešavanja, Touch Pure Flex se lako može integrisati direktno u bilo koji projekat. Jednostavno povežite uređaj, dodelite ga i spremni ste za rad.

Alternativno, možete unapred preuzeti konfiguracionu datoteku svog Touch Pure Flex-a i izvršiti podešavanja i prilagođavanja kao i svaki drugi Loxone proizvod. Zatim možete upariti Touch Pure Flex preko Loxone Config-a ili aplikacije kao i obično.

Potpuno novi API konektor
Novi API konektor vam omogućava da lako povežete svoj Touch Pure Flex sa bilo kojim uređajem sa kompatibilnom funkcijom, tako da Touch Pure Flex sa mogućnostima osvetljenja može da se poveže sa svetlima u prostoriji. Drugi uređaji će automatski prepoznati predviđenu funkciju svakog dugmeta na Touch Pure Flex-u uz pomoć prethodnog konfigurisanja.

Unikatno Vaš

Mogućnosti

Personalizovani dizajn
Od funkcija, boja, izgleda, ikona i oznaka, Touch Pure Flex je jedinstveno napravljen za vas.

Laserski gravirane ikone
Najsavremenija laser
tehnologija pruža precizno
i trajno graviranje ikona funkcija na vašem Touch Pure Flex-u.

Opcije boja
Zaista uglađen i elegantan osećaj:
Touch Pure Flex je dostupan u
beloj i antracit boji.

Staklena površina
Vrhunski kvalitet interfejsa je naglašen pravim kaljenim staklom i saten keramičkom završnom obradom.

LED matrix ekran
Dobijte važne informacije kao što su trenutna temperatura, lista za reprodukciju i još mnogo toga, jednostavnim pogledom na integrisani ekran.

Fleksibilnost
Touch Pure Flex je kompatibilan i sa Loxone Air i sa Tree tehnologijom, što ga čini idealnim rešenjem za svaku primenu od rane izgradnje do naknadne ugradnje.

Vodootporan
Touch Pure Flex je dizajniran za spoljašnju upotrebu i zaštićen je od kiše, prskanja pored bazena i još mnogo toga (klasa zaštite IP 44).

Statusne LED diode
Izaberite do tri funkcije koje će prikazivati svoj status sa unapred definisanim LED indikatorskim lampicama.

Kontrola klimatizacije
Touch Pure Flex je opremljen senzorom temperature i vlažnosti, osiguravajući optimalnu klimu u prostoriji.

Svestrani

Matrix Ekran

Matrix Ekran

Trenutna temperatura prostorije može se prikazati pomoću svestranog LED displeja. Sa vašim prilagođenim, unapred setovanim podešavanjima, jednostavno koristite svoje tastere za podešavanje da biste doveli prostoriju na željenu temperaturu samo jednim dodirom.

Multimedijalni Kontroler

Prođite kroz omiljene pesme pomoću dugmadi za izbor, promenite jačinu zvuka i dobijte informacije direktno na ekranu.

Sistem zvona na vratima

Posedovanje visoko individualizovanog sistema zvona na vratima je lako primeniti u porodičnim kućama, stambenim zgradama ili kućama za odmor.

Ugrađen prikaz vremena

Lako vidite tačno vreme na LED matrix displeju.

Elegancija upoznaje

Funkcionalnost

Touch Pure Flex donosi elegantan, čist izgled onome što bi inače bilo haos na zidu. On objedinjuje sve vaše prekidače, daljinske upravljače i aplikacije na jednom mestu dok nudi neograničenu funkcionalnost.

Potpuno prilagodljiva

Laserska gravura

Touch Pure Flex je proizveden tačno prema vašim specifikacijama. Sa najnovijom laserskom tehnologijom kreiramo jedinstven uređaj za svakog korisnika.

Fosforescentno

Pozadinsko osvetljenje

Antracit verzija Touch Pure Flex-a može biti opremljena osvetljenim ikonama. Sa plavičastim sjajem, ovaj efekat stvara zapanjujući izgled u mraku.

Fleksibilna

Kontrola Pristupa

Koristite Touch Pure Flex kao samostalan uređaj ili ga uparite sa interfonom i NFC Code Touch za još više funkcionalnosti.
Skup elegantnih okvira preko ovih proizvoda stvara uglađenu jedinicu.

Montažni okvir 1-struki
Visokokvalitetni okviri za montiranje su napravljeni od eloksiranog aluminijuma i dostupni su u antracit i srebrnoj boji.

Montažni okvir 2-struki
Dvostruki okvir je savršen za kombinovanje Touch Pure Flex-a sa interfonom ili NFC Code Touch-om.

Montažni okvir 3-struki
Trostruki okvir pruža maksimalnu fleksibilnost u svim vašim Loxone projektima.

Pouzdan Rad

Potpuno razvijen od strane Loxone-a, Touch Pure Flex će se neprimetno uklopiti u bilo koju instalaciju Loxone-a i dobijati besplatna ažuriranja u godinama koje dolaze, baš kao i svi Loxone proizvodi.

Besplatne konsultacije

Želite dodatno da se informišete o Loxone sistemu automatizacije? Pošaljite nam upit ili nas pozovite.