Pametne kuće uz Loxone

Otkrijte fleksibilan, 360° Smart Home sistem

360° sistem pametne kuće

Osvetljenje, zamračivanje, HVAC, upravljanje energijom, bezbednost i kontrola pristupa, multimedija i još mnogo toga – pristupamo tehnologiji pametne kuće na holistički način. Svi proizvodi i funkcije u pametnoj kući ili stanu LOXONE su savršeno usklađeni jedni sa drugima. Mislimo da je to jedini način da se postigne istinska, moderna kućna automatizacija.

Smartliving - više vremena za život

Više vremena za Život

Bilo da se radi o kancelarijama, poslovnim prostorijama, stambenim zgradama, hotelima, restoranima, skladištima ili specijalnim aplikacijama – korišćenjem tehnologije LOXONE, vrednost svake zgrade i povraćaj ulaganja mogu se značajno smanjiti kroz stvarno upravljanje energijom. Pored toga, objekat se automatski prilagođava potrebama korisnika u objektu i na taj način obezbeđuje prijatan i udoban svakodnevni život.

Pametne kuće - sveobuhvatna rešenja

Sveobuhvatno rešenje

Od automatizovanog zamračivanja, osvetljenja i zvuka u više prostorija, pa sve do bezbednosti, kontrole pristupa i upravljanja energijom. LOXONE pretvara dom u mesto koje razume Vaše potrebe i reaguje u skladu sa tim – pametan dom. Rešenje od 360 stepeni obuhvata svaki aspekt pametne kuće i pruža Vam životno iskustvo bez premca.

Pametne kuće - više sigurnosti, manje briga

Više sigurnosti, manje briga

Provale, požari, šteta od poplave ili lične nesreće u kući mogu se nažalost dogoditi u bilo kom trenutku. Međutim, LOXONE pametne kuće znaju kada neželjeni posetilac želi da uđe u Vaš dom, kada ima dima od vatre ili vode iz naprsle cevi ili kada starija osoba padne. LOXONE je na oprezu u svakom trenutku, štiti vas, vaše najmilije i Vaš dom.

Pametne kuće - ušteda troškova

Uštedite do 51% na troškovima klimatizacije uz pametne kuće

Kada niste kod kuće, Vaš LOXONE Smart Home štedi energiju tako što isključuje grejanje ili hlađenje. Pre nego što se vratite, LOXONE će vratiti Vaš dom na predefinisanu ugodnu temperaturu, pružajući Vam prijatnu klimu u prostoriji u svakom trenutku, uz uštedu energije i novca.

SmartLiving - sistemi kućne automatike

Jednostavno upravljanje preko Kontrola ili Aplikacije

LOXONE pametni dom se brine o mnogim stvarima sam. Ipak, možete ručno intervenisati u bilo kom trenutku. Naši inovativni prekidači na dodir omogućavaju Vam da upravljate svim funkcijama prostorije sa samo jednim kontrolnim elementom. Pored toga, imamo i prelepo dizajniranu LOXONE aplikaciju, koja stavlja celokupnu funkcionalnost Vaše LOXONE pametne kuće na dlan Vaše ruke.

Jednostavnost i udobnost nisu opcioni u LOXONE-u, oni su naš standard.

Pametne kuće - bez Clouda, samo Vaš

Pametan Dom – bez Cloud-a

Mnogi provajderi pametnih kuća prikupljaju ogromnu količinu ličnih podataka – i u najgorem slučaju, prodaju ih trećim licima. Mi u LOXONE-u smo u trenutku kada smo osnovani odlučili da se podaci o našim klijentima ne prikupljaju niti analiziraju. Ako uključite svetla u svom domu, to ostaje između vas i vašeg sistema.

Image: Miele

Jaka saradnja

Da bismo našim klijentima pružili rešenja za automatizaciju, za svaki mogući slučaj upotrebe, sarađujemo sa jakim poslovnim partnerima i sistem integratorima kako bismo upotpunili našu ponudu. Miele, Bosch, Siemens, Apple i mnogi drugi proizvođači mogu se neprimetno integrisati u naš LOXONE Smart Home sistem.

Smart Home inspiracija

Više od 260.000 LOXONE projekata je do sada realizovano širom sveta. Pogledajte neke neverovatne LOXONE pametne kuće i dozvolite nam da vas inspirišemo!

DE

Prefab

Prefabricated house
LUXHAUS Abtsgmünd

PL

Apartments & MDUs

Korzeniowski
Apartments

Evropski kvalitet

Svi LOXONE proizvodi su razvijeni i proizvedeni u srcu Evrope. Na taj način garantujemo najstrože standarde kvaliteta – jer su naši proizvodi dizajnirani da traju (građevinski-) životni vek.

Zakažite svoju BESPLATNU konsultaciju

Dopadaju Vam se LOXONE rešenja pametnih sistema? Napravite prvi korak i ostavite svoje podatke i upit i neko od naših stručnjaka će vas kontaktirati u što kraćem roku.