Loxone

Pametni proizvodi

Pasivni zvučnici Quadral Install Speaker 10
i Satellite Speaker IP64

Loxone Quadral Install Speaker 10 Passive je ugradni zvučnik sa vrhunskim karakteristikama i 10-inčnim vuferom. Quadral Satelitski zvučnik IP64 je univerzalni odgovor za sve vaše audio potrebe i može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom.

Napajanje i rezerva

Novo napajanje i Backup je napajanje koje se montira na DIN šinu i koje preuzima napajanje svih vaših Loxone proizvoda – u kombinaciji sa spoljnom baterijom čak i u slučaju nestanka struje. Sedam izlaza od 24V obezbeđuju ukupno do 40A, imaju merenje snage i opremljeni su zamenljivim osiguračima.

Wallbox

Loxone Wallbox omogućava potpuno automatsku regulaciju snage punjenja između 1,38 i 11 kV – tako da zaista punite uz nultu cenu! Osim toga, super je fleksibilan zahvaljujući svojoj modularnoj proširivosti i lako se može proširiti mnogim funkcijama, kao što je personalizovano oslobađanje za punjenje.

Miniserver i ekstenzije

Loxone Miniserver je srce našeg sistema, ono zna da uradi nešto pre nego što i pomislite da to uradite – uvek je korak ispred. Ekstenzije se mogu upariti sa miniserverom da bi se dodalo mnoštvo dodatnih funkcionalnosti; ovo čini Loxone sistem beskonačno fleksibilnim.

Osvetljenje

Naša rešenja za osvetljenje mogu vam dati apsolutno zadivljujuće svetlosno raspoloženje u svakoj prostoriji. Međutim, zahvaljujući fleksibilnosti Loxone rešenja možete integrisati bilo koji izvor svetlosti koji želite.

Grejanje i hlađenje

Kontrola grejanja i hlađenja osigurava da svaka pojedinačna prostorija uvek ima odgovarajuću temperaturu, sa odličnim kvalitetom vazduha.

Bezbednost

Za nas je bezbednost mnogo više od zaštite od provale. Pružamo sveobuhvatnu zaštitu kako vaše imovine, tako i vaših najdražih.

Kontrola roletni i zavesa

Učinite da vaše roletne i zavese rade više, tako što ćete ih povezati sa našim proizvodima. Ili možda imate tende ili kapke koje treba kontrolisati? Nema problema, Loxone vas pokriva.

Multimedija i Muzika

Naše rešenje za kontrolu medija vam omogućava da povežete i kontrolišete sve vrste uređaja za zabavu. Od televizora do multiroom audio sistema.

Kontrola Pristupa

Loxone rešenja nude inteligentno prilagodljivu kontrolu pristupa. Od dvosmernih audio i video interfona do NFC i pin tastatura sa individualnim korisničkim upravljanjem.

Energetska efikasnost

Naš asortiman uključuje brojila energije i inteligentne utičnice koje osiguravaju efikasnu potrošnju energije; koristi i životnoj sredini i vašem novčaniku.

Wellness i dvorište

Imamo niz proizvoda koji vaše objekte za opuštanje i wellness mogu učiniti pametnim – od senzora temperature do najmodernijeg 6-smernog ventila za povratno ispiranje bazena na svetu.

NOVO: Loxone Config 14

Novi Config 14 uključuje nove praktične funkcije, kao i više ažuriranja performansi i stabilnosti nego bilo koja aplikacija ikada ranije!

Softver i Servisi

Loxone APP i Config su rezultat neuporedivog iskustva sa pametnim domovima ili poslovnim prostorima. Pošto nudimo holističko rešenje, naša aplikacija vam omogućava da kontrolišete više komponenti iz samo jedne aplikacije. Da bismo to postigli, imamo i izbor onlajn usluga, kako bismo pružili još veći opseg funkcionalnosti.

Tehnologije

Sa Loxone Tree i Air, razvili smo dve revolucionarne tehnologije. Pored toga, postoje brojni drugi interfejsi koji se mogu koristiti kao deo Loxone sistema – kao što su DMX, Dali, KNX, EnOcean i drugi – nudeći beskonačnu fleksibilnost i proširivost.

Besplatno - bez obaveza

Naše konsultacije su besplatne i nemate obaveza da bilo šta nastavite sa nama nakon ćaskanja.

Konsultacije sa profesionalcima

Popričajte sa nekim od naših SmartHome stručnjaka, odobrenih od strane proizvođača.

Konsultacije preko telefona

Konsultacije možete obaviti i telefonom, tako da ne morate da odvajate mnogo vremena od svog dana.

Vaše Besplatne Konsultacije

Da li već neko vreme sanjate o svom projektu, ali ne znate kako da počnete? Naši stručnjaci su tu da vam pruže podršku, potpuno besplatno i bez obaveza.