LOXONE
Config

Loxone Config pruža funkcionalnost pametne kuće spremnu za instalaciju sa standardima automatske konfiguracije jednim klikom. Nijedan drugi softver za kućnu automatizaciju ne radi posao za vas ovako i besplatno kao Loxone. Samo kliknite i prevucite komponente – nije potrebno dodatno složeno programiranje.

Auto Konfiguracija

Programirajte osnovne funkcije kao što su osvetljenje ili muzika sve zajedno jednim klikom, sve u skladu sa našim Lokone standardima i preporukama. Takođe dobijate potpunu vizuelizaciju na pametnom telefonu ili tabletu. Odatle, specifične potrebe za klijente mogu se realizovati u satima – ne danima, samo satima.

Simulacija i prikaz uživo

Pre nego što krenete uživo, možete u potpunosti testirati konfiguraciju u režimu simulacije. Ovde možete videti kako će funkcije biti isporučene u skladu sa specifikacijama vašeg projekta.

U LiveView-u možete videti kako zgrada radi na daljinu. Nema potrebe da idete na lice mesta, uvek ćete moći da proverite kako sistem radi – sa udaljene lokacije.

Planiranje Projekata

Pripremite se za planiranje projekata i kreiranje predloga brže i lakše nego ikada ranije. Korisni alati kao što je mogućnost pretraživanja i zamene stavki olakšavaju navigaciju do izbora najboljeg proizvoda za vaš projekat.

Analiza Projekata

Vaš oblik „provere pravopisa“ za vašu konfiguraciju. Funkcija Project Analisys pouzdano pregleda vašu konfiguraciju, kao i ključne tačke kao što su jačina vaše lozinke, nekorišćeni objekti ili svetlosni krugovi, konvertibilni objekti, pa čak nudi i pomoć sa statistikom. Završite svaku konfiguraciju znajući da ste još jednom pogledali svoj posao.

Multiplikator

Loxone Multiplikator će vam pomoći da upravljate sa nekoliko miniservera pod jednim kišobranom. Na primer, jedan hotel ima 30 soba, svaka soba ima svoj mini server. Zajedno se njima upravlja u okviru jedne datoteke projekta, datoteke množenja. Možete kreirati datoteku množenja tako što ćete izabrati tip projekta ili konvertovati postojeći projekat.

Besplatne Nadogradnje

Naš softver se poboljšava sa svakim ažuriranjem. Kontinuirano testiramo i proširujemo naš softver na osnovu povratnih informacija sa tržišta. Uvek istražujemo nove funkcije i funkcionalnosti za sve Loxone kuće i zgrade koje dolaze.

Loxone Library:
otvoreno za integraciju

Loxone je otvoren sistem. Bez obzira koji proizvođač i koja aplikacija, ako proizvod ima odgovarajući interfejs, može se integrisati u Loxone. U Loxone Library (biblioteci) ćete na jednom mestu pronaći sve šablone i dodatke za laku i brzu integraciju različitih proizvoda drugih proizvođača.

Treba Vam više informacija?

Budite slobodni da nas kontaktirate. Pošaljite nam upit ili nas pozovite i zakažite svoje besplatne konsultacije za Loxone sistem.