Pametna kancelarija: Inteligentna automatizacija zgrada za vaše preduzeće ili kancelariju

Više udobnosti i efikasnosti
za vašu modernu kancelariju

Inteligentna kontrola zastora i ventilacije u pametnoj kancelariji Loxone

Da bi održao zdravo radno okruženje, Loxone nudi mnoga rešenja za automatizaciju prilagođena vašoj kancelariji i poslovnim prostorijama:

Automatski zastori

Automatski zastori koji se inteligentno regulišu u zavisnosti od položaja sunca, sunčevog zračenja i temperature. Instaliranje automatskih zastora garantovaće konstantnu prijatnu klimu u vašoj pametnoj kancelariji uz korišćenje manje energije za grejanje ili hlađenje.

Zaštita od vremenskih nepogoda

Korišćenjem Loxone meteorološke stanice, zgrada automatski reaguje na oluje i mraz, čime se sprečava oštećenje inteligentnih zastora.

Kontrola ventilacije na osnovu potražnje

Zahvaljujući tačnom merenju kvaliteta vazduha uz pomoć CO2 senzora, Loxone sistem će pouzdano i automatski održavati prijatan i zdrav kvalitet vazduha. Dobrobit vaših zaposlenih je prioritet u stvaranju vašeg zdravog radnog okruženja.

Uvek tačni podaci

Senzori kontinuirano beleže tačna merenja. Sa svim vrednostima – temperaturom, potrošnjom energije, itd. – dostupnim u aplikaciji Loxone, uvek možete osigurati da vaša pametna kancelarija funkcioniše efikasno.

Bezbednost u Vašim pametnim kancelarijama

Provala

Sa Loxone-om, alarmni sistem u vašoj pametnoj kancelariji može se lako automatizovati. Sa inteligentnom kontrolom Loxone, pokušaj provale se može registrovati pre nego što se to desi. Vaša pametna kancelarija ostaje netaknuta.

Požar

Detektor dima sa Loxone Air tehnologijom bezbedno i pouzdano detektuje dim preko svog sistema za merenje dima (16-struko merenje) i aktivira alarm u hitnim slučajevima. Inteligentno merenje dima takođe uzima u obzir temperaturne fluktuacije.

Poplava

Senzor vode sa baterijskim napajanjem pruža trenutno upozorenje na dolaznu vodu, pomažući da se spreči velika oštećenja od vode na kritičnoj infrastrukturi. Zahvaljujući Loxone Air tehnologiji, mali senzor se može postaviti bilo gde.

Pogodna kontrola pristupa preko NFC Code Touch-a

Kontrolu pristupa sa Loxone-om je lako prilagoditi. Koristeći NFC Code Touch, zaposleni jednostavno podignu svoj NFC privezak za ključeve ili čak samo dodirnu svoj telefon da bi dobili pristup ako i kada su ovlašćeni. Kompaktan i isplativ. Ako se privezak za ključeve ikada izgubi, čitava brava na vratima ne treba da se menja. Jednostavno uklonite prava pristupa NFC privezku za ključeve direktno u aplikaciji i kreirajte novi isto tako lako. Uvek možete ući u zgradu koristeći šifru.

Prilagođena rešenja zasnovana na vašim jedinstvenim potrebama

Zbog velikog broja otvorenih, slobodno konfigurabilnih interfejsa i mogućnosti besplatnog programiranja inteligentnog rešenja za automatizaciju kompanije Loxone, nudimo Vam maksimalnu individualnost za Vaš projekat. Imate li jedinstvenu želju za vašom pametnom kancelarijom? Nema problema! Uvek vam nudimo pravo rešenje, kao što su:

Kancelarijsko osvetljenje na zahtev u zonama
Prilagođeni sistemi plaćanja
Automatizovan sistem ormarića

Automatizujte umesto pojedinačnih operacija pomoću dugmeta

Zahvaljujući visokom stepenu automatizacije koju omogućava Loxone Smart Office, vaši zaposleni ne moraju koristiti manuelne operacije.

Detektori prisustva čine osnovu za opsežne funkcije pametne kancelarije. Senzori beleže promenu nivoa buke i kretanja pod uglom od 360°. Uz ove informacije, Loxone Miniserver donosi ispravne odluke za povećanje udobnosti i uštedu energije. Ovo omogućava preciznu kontrolu funkcija kao što su konstantna kontrola osvetljenja, alarm, muzika, grejanje, ventilacija i hlađenje.

Inteligentna kontrola osvetljenja

Konstantna kontrola svetla

Da bismo ispunili zahteve optimalnog radnog mesta, koristimo tzv. Konstantnu kontrolu svetlosti. Cilj je da se uslovi osvetljenja ravnomerno regulišu tokom celog dana. Ovo pozitivno utiče na opšti vid, kao i sprečavanje simptoma umora, nedostatka koncentracije, glavobolje. Naši detektori prisustva beleže tačan nivo svetlosti, a naš Loxone Miniserver kontroliše svaki izvor svetlosti kako bi garantovao najbolje moguće uslove osvetljenja u svakom trenutku.

Smart-Office-003

Celokupan energetski menadžment na dohvat ruke

Efikasno i sveobuhvatno upravljanje energijom može dati značajan doprinos zaštiti životne sredine i klime, plus značajno smanjiti troškove energije. Sa verzijom 13.1 naše Loxone Config, može se implementirati holistički sistem upravljanja energijom nezavisan od proizvođača. Novi funkcionalni blokovi merača, ažuriranje za Energy Manager i Load Manager i još mnogo toga – nove funkcije omogućavaju jedinstveno i holističko upravljanje energijom na novom nivou!

Visokokvalitetna audio rešenja za vašu pametnu kancelariju

Sa audio rešenjima Loxone za više soba, možete stvoriti nezaboravno muzičko iskustvo za kupce i zaposlene. Multiroom audio sistem vam nudi sledeće karakteristike:

Automatizacija multiroom audio pojačanja

Muzika počinje da svira kada neko uđe u prostoriju – ako nikoga nema u zgradi, automatski prestaje.

Različiti izvori zvuka

Birajte između prilagođenih plejlista, raznih Internet radio stanica ili neograničenog spektra provajdera za striming.

Neograničena fleksibilnost

Kontrolišite zvuk svoje pametne kancelarije na jednostavan način putem vizuelizacije i stvorite koncentrisanu radnu atmosferu u zavisnosti od vaših preferencija.

Najave preko multi-room audio sistema

Multi-room audio sistem lako informiše vaše zaposlene i goste putem prilagodljivih najava.

Tražite konsultacije? Na pravom ste mestu.

Pošaljite nam svoj upit. Naši stručnjaci će Vas pozvati u što kraćem roku.