Revolucionarni
Softver

Loxone Config

Uz Loxone Config jednostavno je individualizovati bilo koju veličinu ili tip projekta. Vaša konfiguracija se učitava direktno na vaš miniserver koji ste povezali da radi kao jezgro vaše automatizacije zgrade.

Loxone Config pruža gotove gradivne blokove za vaše glavne građevinske funkcije. Njegov proces prilagođen korisniku je ono po čemu se Loxone Config izdvaja od bilo kog drugog softvera na tržištu – što olakšava konfigurisanje složenih projekata za samo nekoliko sati, a ne dana.

Loxone App

Zgrada koju automatizuje i kontroliše Loxone sama brine o operativnim zadacima. Udobnost u zgradi je zagarantovana uz minimalan napor sa vaše strane. Međutim, ako ikada poželite da napravite trenutne promene radi udobnosti, možete jednostavno da uradite sve u aplikaciji na bilo kom pametnom uređaju – Androidu, iPhone-u, tabletu ili računaru.

Loxone Library

Integrišite sistem sa drugim proizvođačima u Loxone biblioteci, gde možete pronaći i deliti šablone i dodatke za integraciju proizvoda nezavisnih proizvođača. Naš sistem je voljan da se integriše sa proizvodom bilo kog proizvođača za bilo koju aplikaciju, sve dok je spreman da uzvrati uslugu odgovarajućim interfejsom.