Kontrolni prekidač.
Jednostavna kontrola.
Bilo gde.

Kontrolni prekidač ne bi trebalo da bude dodat samo zbog povećanja tehnologije. Suština je u maksimalnom unapređenju funkcionalnosti prostora, ali na način koji je brz i jednostavan. Loxone je rešenje koje omogućava svakome da lako koristi svoj prostor.

Loxone Switch Standard

Manje dugmadi, više jasnoće – ovo je moto koji je inspirisao Loxone Switch Standard.
Dizajniranjem prekidača sa manje dugmadi, rad postaje jasniji za sve.

Jedan Tap

Samo jedan Tap na veliku centralnu oblast promeniće vaše svetlosno raspoloženje. Tap na gornji ili donji levi ugao će podići ili spustiti roletne, respektivno. Isto važi i za kontrolu muzike u desnim uglovima za povećanje ili smanjenje jačine zvuka.

Dupli-Tap

Kada izlazite iz sobe, dvostruki Tap u sredini je sve što vam je potrebno da isključite svetla i povezane uređaje u prostoriji. Ako dvaput dodirnete gornji desni ugao za muziku, promeniće se izvor muzike. Da biste ponovo isključili muziku, možete dvaput da dodirnete donji desni ugao.

Trostruki-Tap

Trostruki Tap aktivira funkciju „House-Off“. To znači da će cela zgrada preći u režim spavanja tako što će isključiti sva svetla, isključiti uređaje u stanju pripravnosti i uključiti alarmni sistem.

Touch Pure Flex

Potpuno novi način za pružanje prilagođene kontrole sobe. Dodelite samo funkcije koje se najviše koriste ili koje su najpotrebnije – pažljivo napravljene da zadovolje potrebe prostora sa čestim novim korisnicima, kao što su hoteli. Sa integrisanim senzorima temperature i vlažnosti, može da deluje i kao termostat za kontrolu temperature.

Naš savet: Kontrolni prekidač Touch Pure Flex može da se potpuno prilagodi potrebi klijenta. Broj tastera/funkcija, 2-3-4 reda, raspored ikona. Sve što poželite!

Touch Pure

Kontrolni prekidač Touch Pure donosi uzvišen osećaj u Touch dizajn. Sa visokokvalitetnom konstrukcijom, Touch Pure ima površinu od pravog stakla bez okvira i keramičku završnu obradu bez otisaka prstiju. Osim toga, ugrađeno svetlo za orijentaciju će vam pomoći da vidite put noću.

Touch

Prelepo dizajniran sa mat plastičnom površinom, kontrolni prekidač Touch donosi jedan kompaktni kontrolni element u svaku prostoriju. Pet dodirnih tačaka vam omogućavaju da sa lakoćom kontrolišete osnovne funkcije u vašoj pametnoj zgradi.

NFC Code Touch

NFC Code Touch nudi idealno kombinovano rešenje za kontrolu pristupa za vaša vrata, kapije, garaže i alarme u jednom uređaju koji se može pohvaliti modernim i elegantnim dizajnom. Zahvaljujući širokom spektru funkcionalnosti, može se koristiti za individualni i jednokratni pristup.

Touch Nightlight Air

Raznovrsna funkcionalnost i moderan dizajn susreću se kako bi stvorili kontrolni element pored vašeg kreveta. Touch Nightlight Air se može koristiti kao budilnik, ambijentalno svetlo, pa čak i mobilni kontrolni uređaj za bilo koji životni prostor.

Touch & Grill Air

Roštilj i boravak na otvorenom idu zajedno sa Touch & Grill Air.
Ovaj mobilni kontrolni uređaj ima visokokvalitetno kućište, staklenu površinu otpornu na UV zračenje i prskanje i dugotrajnu bateriju. Sa Loxone Air tehnologijom možete meriti temperature bilo gde!

Touch Surface

Gotovo nevidljiv prekidač, Touch Surface se krije na vidnom mestu na raznim površinama kao što su kamen, drvo, keramika i staklo. Pretvorite svoje kuhinjske ploče, stolove ili čak zidove tuša u pametni kontrolni uređaj za celu sobu.

Remote Air

Remote Air je jedinstveni bežični daljinski upravljač sa istim mogućnostima kao i njegove kolege na dodir. Pored Touch standarda za kontrolu osvetljenja, muzike ili zastora, takođe možete dodeliti dugmad za kontrolu garažnih vrata, alarmnog sistema i još mnogo toga.

Loxone App

Kontrolišite svoj dom sa telefona. Sa aplikacijom Loxone, možete da pregledate i prilagodite ključne funkcije u okviru pametnog doma i pregledate važne informacije i obaveštenja sa jednog ekrana. Zahvaljujući jednostavnom upravljanju korisnicima i dodeljivanju korisničkih prava, naša aplikacija je idealna i za komercijalne nekretnine.

Besplatno - bez obaveza

Naše konsultacije su besplatne i nema obaveza da se bavimo bilo čim nakon ćaskanja.

Konsultacije direktno od proizvođača

Razgovarajte sa jednim od naših stručnjaka za pametne kuće da biste odlučili da li je Loxone pravi izbor za vaš dom.

Konsultacije iz udobnosti svog doma

Naše konsultacije se obavljaju telefonom, tako da ne morate da odvajate mnogo vremena od svog dana.

Pošaljite Vaš upit.

Da li već neko vreme sanjate o sopstvenom projektu Loxone, ali ne znate kako da počnete? Naši stručnjaci su tu da vam pruže podršku, potpuno besplatno i bez obaveza.