Automatizacija za hotele i restorane

Automatizacija ugostiteljskih objekata Loxone (hotela i restorana) je jedinstven sistem koji je jednostavan za održavanje, rukovanje i štedi vreme, smanjuje troškove ali i povećava udobnost. Oslonite se na rešenje otporno na budućnost, beskonačnu skalabilnost i svetsku mrežu sa hiljadama Loxone partnera koji će implementirati vaš projekat. Loxone omogućava konzistentno iskustvo gosta, od prvog ulaska u hotel ili sobu, preko celog boravka – do odlaska.

Ekonomično –

od početka projekta do svakodnevnog posla

Čak i kada se gradi hotel, jednostavno ožičenje i logična struktura kompanije Loxone pomažu da se uštedi vreme i novac u planiranju, konfiguraciji i instalaciji. Loxone podržava sve uobičajene interfejse i brzo rastuća mreža saradnje osigurava da nema ograničenja u izboru tehničke opreme za izgradnju. Sveobuhvatne opcije za naknadnu ugradnju sa Loxone Air bežičnom tehnologijom obezbeđuju da ćete imati koristi od automatizacije zgrada čak i u postojećim zgradama.

Tokom vaših svakodnevnih operacija, kasnije dolazi do izražaja sinergije korišćenja Loxone-a za pametno umrežavanje svih aspekata zgrade. Radni procesi za zaposlene su olakšani i efikasniji. Umesto bezbrojnih pojedinačnih tehnoloških ostrva sa njihovim zahtevima za korišćenje, Loxone pruža privlačnu vizuelizaciju. U duhu Loxone-a, neophodne intervencije korisnika u automatizaciji su svedene na minimum.

Kontrola i upravljanje sobama

Komunikacija sa sistemom upravljanja sobama osigurava da prijavljivanje, čišćenje i odjava idu ruku pod ruku. Sve funkcije pametne sobe kao što su pristup, osvetljenje raspoloženja, audio sistemi, grejanje i klimatizacija se resetuju na standard koji ste definisali nakon odjave – na jednoj lokaciji ili globalnoj mreži lokacija.

Dizajn osvetljenja u celom hotelu

Pravo osvetljenje, u pravom trenutku. Bilo radno osvetljenje, osvetljenje raspoloženja ili ambijentalno osvetljenje, u zatvorenom ili na otvorenom. Čak se i osvetljenje bazena može staviti u centar pažnje uz Loxone. Samo jednim klikom u restoranu se može aktivirati pravo svetlosno raspoloženje za normalan rad, proslavu ili mnoge druge scenarije.

Iskustvo gostiju

Automatizacija ugostiteljskih objekata postavlja se kao primarni cilj kako bi se osiguralo da gosti dožive potpunu bezbednost i udobnost. Osvetljenje, klima, zastori, pristup i multimedija rade zajedno kako bi stvorili jedinstveno iskustvo za goste. Ako je operacija neophodna, to se može uraditi intuitivno pomoću tableta ili prekidača osetljivih na dodir.

Audio zone u celom hotelu

Pored dizajna osvetljenja, dobro osmišljen audio dizajn sa različitim audio zonama suštinski utiče na emocionalno iskustvo gostiju. Uz automatizaciju ugostiteljskih objekata (Loxone Audioserver ili Miniserver Compact) možete da prenesete muziku, najave i funkcije alarma u svaki ugao hotela.

Upravljanje objektima i bezbednost

Upravljanje zgradom nikada nije bilo lakše. Sistem automatizacije ugostiteljskih objekata prikazuje sve podoblasti i u slučaju vanrednog stanja, kao što je prodor vode ili požar, sistem šalje obaveštenje i pokreće alarm. Zaštita od nevremena i mraza štiti zastore, dok klimatski senzori mere vlažnost, kvalitet vazduha i temperaturu u zgradi. Zgrada štiti sebe i svoje goste.

Smanjenje troškova energije i emisije CO2

Mrežni sistem ne samo da obezbeđuje povećanje efikasnosti u radnim procesima, već i posebno u upravljanju energijom. Samo rezervisane sobe se zagrevaju na željenu temperaturu. Operativni troškovi mogu se drastično smanjiti u vremenima visokih troškova energije ako se energija koristi razumno i ne rasipa. Dodatni efekat je smanjenje vaše emisije CO2.

Automatizacija ugostiteljskih objekata (Loxone) proizvodi specijalno razvijeni za hotelsku industriju

Touch Pure Flex

Prilagodljivi kontrolni element za hotelske sobe. Zauzet samo funkcijama koje su potrebne vašim gostima i zaposlenima. Može se koristiti kao termostat i za kontrolu temperature sa integrisanim senzorom temperature i vlažnosti. Ako se audio funkcije koriste u hotelskoj sobi, one se takođe mogu kontrolisati preko ovog fleksibilnog kontrolnog elementa Loxone.

Miniserver Compact

Miniserver Compact se uklapa u bilo koju električnu ploču i pruža sve moderne tehnologije LOXONE. Njegove visoke performanse čine ga kontrolnom jedinicom za budućnost za svaku vrstu prostorija. Kontroliše pristup, osvetljenje, zastore, klimu, ventilaciju i multimediju.

Pošaljite nam poruku - raspitajte se o detaljima

Mislite da je LOXONE pravo rešenje za Vaš hotel?
Mi znamo da jeste. Pozovite nas.