Najlepši
način dobrodošlice
za Vaše posetioce.

Video interfon ima potpuno novi izgled

Video interfon, uvereni smo, će redefinisati izgled cele kategorije proizvoda. Jasne linije, potcenjena elegancija i bezvremenski dizajn čine ga verovatno najlepšim video interfonom na svetu. Prvi utisak je uvek najvažniji!

 
 

"Savršenstvo se konačno postiže ne kada više nema šta da se doda, već kada više nema šta da se oduzme..."

– Antoine de Saint-Exupéry

Stručni kvalitet „Made in Germany“

Video interfon, proizveden u Nemačkoj na jednoj od najmodernijih proizvodnih linija u Evropi, spaja diskretnu eleganciju sa nepogrešivim kvalitetom. Ovaj potpuno novi uređaj ispunjava najviše standarde kvaliteta, osiguravajući da je dizajniran da traje koliko i život zgrade.

Najsavremenija tehnologija

U video interfonu se koriste samo najsavremenije i najkvalitetnije komponente. Komponente su pažljivo sastavljene zahvaljujući preciznoj robotici.

Moderna HD kamera

Moderna Full HD kamera pruža jasan i neiskrivljen pogled sa izdašnim širokougaonim sočivom od 120°.

Visoko kvalitetni mikrofon

Mikrofon visokog kvaliteta, zaštićen tankom membranom, garantuje najbolji kvalitet glasa u godinama koje dolaze.

Nevidljiv zvučnik

Najnovija tehnologija zvučnika, zajedno sa posebno razvijenim konceptom inovativnog kanalisanja zvuka, nudi nevidljivi zvučnik sa kristalno čistim zvukom.

Integrisani senzor blizine

Standby (pripravnost) se susreće sa logikom! Kada se neko približi video interfonu, on se automatski budi iz stanja pripravnosti. Ovo omogućava impresivno brzu vezu sa aplikacijom.

Vrhunska završna obrada od pravog stakla

Sofisticiran osećaj stvara kaljeno pravo staklo, sa satenskim izgledom postignutim keramičkom završnom obradom.

Izdržljivi materijali

Sa pravom staklenom površinom, kamerom otpornom na UV zračenje i zaštitnom membranom mikrofona: Interkom je dizajniran da bude dugotrajan bez vidljivosti.

Elegantan izbor boja

Čist i sofisticiran: Video interfon je dostupan u beloj ili antracit opciji.

Otporan na prskanje vodom

Video interfon je dizajniran za upotrebu na otvorenom i otporan je na prskanje sa svih strana (procenjena IP34).

Fleksibilna kontrola pristupa

Instalirajte video interfon samostalno ili sa NFC Code Touch ili Touch Pure kontrolnim prekidačima. Elegantan dvostruki držač za montažu omogućava da se odvojeni proizvodi instaliraju zajedno kako bi se formirala jedinstvena jedinica, što rezultira stilskim i funkcionalno ergonomskim izgledom.

Instaliranjem video interfona zajedno sa NFC Code Touch-om, kreirate svestran i sveobuhvatan pristupni sistem uključujući NFC čitač i pin tastaturu.

Pogledajte video interfon u Augmentovanoj Realnosti (AR)

Da li biste želeli da pogledate kako video interfon izgleda na vašem zidu? Koristite naš alat za proširenu stvarnost da projektujete interfon na bilo koju površinu!

*Radi u Safariju na vašem iPhone-u ili iPad-u

Recite "Zdravo" - bez obzira gde i kada

Zahvaljujući daljinskom pristupu, garantovano je da nećete propustiti nijednog posetioca; bilo da se radi o prijateljima, poštaru ili vozaču dostave. Javite se na video interfon bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili na plaži!
A ako ne želite da se pozdravite, i dalje znate tačno ko je bio na vašim vratima zahvaljujući istoriji posetilaca.

Više sigurnosti
Opcija daljinskog pristupa za pregled vašeg interfona sa bilo kog mesta u bilo koje vreme, zajedno sa istorijom posetilaca, daje vam dodatni mir.

Tekst u Govor

Naš Interfon nudi opciju čuvanja tri slobodno definisane poruke i njihovog izlaza putem teksta u govor sa samo jednim dodirom u aplikaciji. „Ne mogu sada da pričam, molim te stavi paket u garažu“, „Već smo u bašti – roštilj je uključen“ ili…

Bogata push obaveštenja

Da vidite ko je na vašim ulaznim vratima je samo jedan dodir. Push obaveštenja na vaš mobilni telefon ili tablet vam omogućavaju da odmah vidite ko je na vašim vratima direktno sa zaključanog ekrana. Ovo štedi vreme i obezbeđuje najveću moguću udobnost. Zatim jednim dodirom ili prevlačenjem otvara se aplikacija tako da možete da vidite fid uživo i razgovarate sa svojim posetiocem.

Saznajte sa sigurnošću ko je na vratima

Prava end-to-end enkripcija

Komunikacija između interkoma i aplikacije se odvija istinskim end-to-end enkripcijom, ispunjavajući najviše bezbednosne zahteve.

Bez Cloud povezivanja

Privatnost je uvek bila više od puke prazne fraze u Loxone-u, a to je i dalje tačno sa interkomom. Svi podaci ostaju tačno tamo gde im je mesto: sa vama! Nema prenosa u oblak. Ako je istorija posetilaca omogućena, podaci se jednostavno čuvaju u internoj memoriji tako da i oni ostaju van oblaka.

Potpuna integracija Loxone nudi funkcionalnu sigurnost

Besprekorna integracija u sistem Loxone čini interkom verovatno najinteligentnijim video interfonom na svetu!

Inteligentno "svetlo zvono"

Ako su deca već u krevetu, zvono na vratima jednostavno ostaje tiho. Umesto toga, kada je neko na vratima, svetla u odabranim sobama će treptati kako bi vas upozorila na prisustvo posetioca.

Prilagodljivi zvuci

Zaboravite svakodnevne dvotonske zvuke zvona na vratima… Možete imati bilo koji zvučni efekat kada je neko na vratima!

Svestrani senzor blizine

Integrisani senzor blizine ne samo da budi interfon iz stanja pripravnosti, već se može koristiti i za mnoge druge zadatke sa svojim uglom podizanja od 27° i dometom do 2 metra.

Sezame, otvori se!

Napuštate kancelariju kasno, a gosti već stižu? Daljinsko odgovaranje na interfon je jedna stvar, ali šta kažete na to da možete da otključate vrata za svoje goste, a da niste tamo?

I još mnogo toga!

Pustite mašti na volju. Zahvaljujući potpunoj integraciji u Loxone sistem, nema (skoro) nikakvih ograničenja, pa pustite mašti na volju!

Savršen za komercijalne aplikacije

Interfon je takođe savršeno rešenje kako za kuće, tako i u poslovnim objektima. U kombinaciji sa NFC Code Touch-om, savršeno je pristupno rešenje za hotele, kancelarije i slično.

Zakažite svoju besplatnu konsultaciju

Prvi korak ka Vašem savršenom Loxone iskustvu!