Loxone Audioserver

Audio revolucija za automatizaciju zgrada.

Odličan zvuk, beskrajne mogućnosti
Audio sistem bolji od ostalih.

Male veličine.
Veliki zvuk.
Bogat i jasan zvuk
za sve tipove zvučnika.

Audioserver Loxone nije zvučnik – to je inteligentna snaga iza vaših ožičenih zvučnika. U kombinaciji sa visokokvalitetnim zvučnicima, Audioserver čini osnovu za bogat i jasan zvuk.

Inteligentan zvuk svuda

Sa svoja 4 ugrađena izlaza za pojačalo, Audioserver vam omogućava da svuda puštate svoju omiljenu muziku. Bez obzira da li se radi o lepoj listi pesama za čišćenje kod kuće, muzici koja povećava koncentraciju u kancelariji, ambijentu u pozadini u restoranu, opuštajućoj muzici u salonu u hotelu ili bilo čemu drugom – Audioserver će vas pokriti.

Želite da puštate istu pesmu u više prostorija? Nema problema. Uz Loxone Config možete grupisati audio zone da biste kreirali veće sinhronizovane oblasti. Osim toga, sa našim Stereo Extension, možete brzo i lako proširiti svoj audio sistem dodatnim zonama.

Impresivno skalabilan,
savršeno sinhronizovan

Od trpezarija u kuhinji otvorenog tipa do više spratova u tržnom centru – možete da kreirate svoj savršeni audio sistem za više soba grupisanjem onoliko kanala za pojačalo i zvučnika koliko želite.

Više od muzike – pametna funkcionalnost

Audioserver se može instalirati u gotovo bilo koju vrstu zgrade, omogućavajući širok spektar funkcionalnosti – bilo da je to moćan alarmni sistem u restoranu, inteligentno zvono na vratima u pametnoj kući ili glasovne najave u kancelariji.

Pametni alarm

Budite odmah svesni požara, curenja vode ili čak pokušaja provale. Ako se alarm aktivira, bićete odmah obavešteni jer će Audioserver Loxone puštati ton alarma u svim relevantnim prostorijama/oblastima. Tako ćete imati više vremena da reagujete.

Example:

Budilnik

Wake up to music. Just set your wake-up time and music will start fading in to gently bring you out of your slumber.

Example:

Pametno zvono

Ako neko pozvoni na vrata, zvuk će se reprodukovati na svim željenim mestima – za razliku od klasičnih zvona. Ako su deca u krevetu, ne brinite, vaš pametni dom će to uzeti u obzir i njihova soba će ostati tiha.

Example:

Iz teksta u govor

Možete postaviti unapred definisane poruke koje vam mogu biti pročitane u određenim okolnostima. Na primer, moglo bi vam biti rečeno da li ste ostavili uključen šporet pre nego što odete. Ova funkcija je od velike pomoći u Ambient Assisted Living okruženju koje nudi podršku – omogućavajući nezavisniji način života.

Example:

Glasovne najave

U okviru aplikacije Loxone, možete brzo i lako snimiti pojedinačne glasovne najave koje zatim Audioserver može reprodukovati u određenoj zoni. „Večera je gotova“ kod kuće ili „Hitan sastanak u sobi 3“ u kancelariji, na primer. Ovo se čak može uraditi i na daljinu.

Example:

Inteligentna automatizacija

Da bismo to ilustrovali, koristimo restoran kao primer. Ujutro se postavlja puna lista pesama kako bi se osoblje pripremilo za dan koji je pred nama. Zatim, kada se restoran otvori za ručak, pokreće se tiha lista pesama za klavir kako bi se stvorila opuštajuća atmosfera. Konačno, kako ulazimo u veče i dolaze gosti za večeru, ubacuje se fanki džez album koji doprinosi ambijentu. Sve ovo se radi potpuno automatski.

Veoma čujno, jedva vidljivo

Poboljšajte funkcionalnost bilo koje zgrade bez ugrožavanja estetike. Audioserver radi iza scene kako bi vam obezbedio savršen audio sistem za više soba. Uz Loxone, čak se i različiti načini ručnog upravljanja Audioserverom neprimetno uklapaju u okruženje.

Intuitivna kontrola

Uz Loxone, vaša omiljena muzika će se puštati automatski u tačno vreme. Međutim, ako vam ikada zatreba, možete, naravno, ručno kontrolisati svoj sistem. Sa Loxone Touch prekidačem, Touch Pure, Remote Air, Touch Surface ili čak Touch Nightlight možete da uključite ili isključite muziku, pojačate ili utišate jačinu zvuka i promenite izvor.

Za bilo šta drugo možete koristiti divnu aplikaciju Loxone.

Audio sistem na dohvat ruke - Loxone App

Vaš Audio sistem
na dohvat ruke

Naša prelepa aplikacija vam pruža opsežnu kontrolu nad vašim višesobnim audio sistemom. Sastavite listu za reprodukciju, pretražujte servise za striming i još mnogo toga.

Apple AirPlay 2

Uz AirPlay tehnologiju, možete da puštate muziku sa svog iPhone-a, iPad-a ili Mac-a u različitim zonama Audio plejera na Audioserveru.

Apple-AirPlay
Uz jedan dodir

Samo jednim dodirom možete da strimujete svoju omiljenu muziku preko Apple AirPlay 2 do zona Audio Plejera vašeg Loxone Audioservera.

…u svim sobama

Uz AirPlay 2, možete istovremeno da puštate muziku u različitim prostorijama i pojedinačno podešavate jačinu zvuka.

….kompletno sinhronizovano!

Zahvaljujući AirPlay tehnologiji, audio izlaz video sadržaja je savršeno sinhronizovan preko Loxone Audioservera.

Spotify Connect

Sa najnovijom verzijom firmvera Audioservera, sada je moguće kontrolisati zone u vašem životnom prostoru preko aplikacije Spotify, a samim tim i putem vašeg mobilnog telefona.

Samo jedan klik

Sa samo jednim klikom možete da strimujete svoju omiljenu muziku preko Spotify Connect-a na audio plejer vašeg Loxone Audioservera.

… u različitim zonama.

Uz Spotify Connect, možete kontrolisati muziku u različitim zonama.

Izvori i Formati

Vaša digitalna muzička biblioteka, najpopularniji servis za strimovanje na svetu, hiljade internet radio stanica i još mnogo toga. Postoji mnogo načina da slušate svoju omiljenu muziku pomoću Audioservera.

Spotify Connect
TuneIn
SD-kartice
Apple AirPlay 2
USB
Multi Line-In
Mreža

Dopada Vam se ovo rešenje? Kontaktirajte nas.